Fata s-a săturat să-și ascundă chelia și și-a ras capul pentru a arăta că arăta frumoasă fără păr

Pentru o sesiune de fotografii la modă, Charlize Theron și-a modificat aspectul, inclusiv tunsoarea. Actrița de la Hollywood, în vârstă de 47 de ani, a apărut pe coperta unei reviste de lux.

Actrița din “Mad Max” se bucură să experimenteze cu aspectul ei. Deoarece Charlize nu a fost niciodată predispusă către un anumit stil, ajustările sunt simple pentru ea. Actrița și-a ras părul și mai scurt în seara dinaintea unei ședințe importante și i-a schimbat culoarea, făcându-l mai închis astăzi.

Mama cu doi părinți s-a prezentat îmbrăcată elegant într-un costum format din trei piese, cămașă albă și cravată. Actrița a apărut pe coperta revistei în această fotografie. Machiajul ușor a fost aplicat de experți în machiaj pentru a evidenția frumusețea naturală a actriței.

Actrița a încercat și o tricou alb și o rochie de vară neagră. Charlize era îmbrăcată în pantofi cu toc înalt, ciorapi negri și cercei lungi și subțiri cu perle. A doua reprezentare a ieșit mai feminină și mai grațioasă.

Theron a ales o jachetă neagră clasică, un golf și o pereche de pantaloni gri cu picior larg pentru al treilea ansamblu. Actrița purta, de asemenea, pantofi cu toc înalt. Avea un lanț de aur în jurul gâtului. Pe o canapea de catifea de culoare crem, Charlize dormea gândindu-se.

Susținătorii actriței au iubit noul aspect. Actrița se remarcă față de colegii ei datorită noii tunsori, aspectului intrigant și personalității sale.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli
Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Videos from internet

Related articles: