Fata s-a săturat să-și ascundă chelia și și-a ras capul pentru a arăta că arăta frumoasă fără păr


Chloe Thomas, originară din Louisiana, a observat că îi cade părul când avea 12 ani. Bunica ei a fost repede să o liniștească, explicându-i nepoatei că totul se datora stresului și pasiunii ei pentru coafuri ciudate. Fata a pierdut din ce în ce mai mult păr în fiecare an și nu i-a spus nimănui despre asta, pentru că se simțea rușinată de condiția ei.

Apoi, Chloe a decis să meargă la medic, care i-a spus că va deveni chelă. Medicul i-a prescris un tratament, dar nu au fost rezultate vizibile. Părul ei a continuat să cadă într-un ritm catastrofal. Thomas a încercat să-și acopere chelia cu o perucă.
Dar colegii ei au aflat. Ca rezultat, fata a renunțat să mai poarte peruci și s-a adresat profesioniștilor care îi smulgeau părul. Procedura nu a fost ieftină, deoarece Chloe trebuia să cumpere cosmetice scumpe pentru a-și menține părul proaspăt și mătăsos. Când Chloe s-a trezit în dimineața din septembrie 2020 și a găsit un nou șuviț de păr pe pernă, a fost bucuroasă. A luat un brici și și-a ras complet părul.

Spre surpriza ei, Thomas a descoperit că se simțea mult mai bine. La un an și jumătate mai târziu, Chloe în vârstă de 26 de ani spune că rasul capului a fost una dintre cele mai bune decizii ale vieții ei. Acum se străduiește să ajute alte femei care se confruntă cu aceeași problemă. Contul ei de Instagram are peste 10.000 de urmăritori. Thomas știe din experiență cât de importantă este susținerea și vorbele blânde în astfel de situații.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli
Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Videos from internet

Related articles: