Актрисата Кати Бейтс е редовно на телевизионния екран и в киното от дълго време. С големи роли зад гърба си, тя е толкова внушителна в реалния живот, колкото и на екрана. Според Бейтс, това е било трудно, тъй като не е имало много работа и е трябвало да приеме как я възприемат другите.

Кариерата й на Бродуей наистина се изстреля, когато изигра Стела Мей в “Върни се при Петте и Дайм Джими Дийн”. Актрисата не беше допусната да изиграе няколко роли, които тя въплъти на големия екран.


Актрисата беше диагностицирана с хронично заболяване, което я принуди да направи някои значителни промени. За да продължи актьорската си кариера, Кати Бейтс се премести в Ню Йорк. Тя си спомня как, въпреки че никога не беше много умна, успяваше да направи нещата да се получават. “Никога не съм била наивна”, твърди тя. “През цялата си кариера съм играла само поддържащи роли.”
Тя обаче стана известна почти веднага след като навърши 42 години заради наградата си Оскар за ролята на луда фенка в “Мизерия”.


“Или си млада и красива и ще получиш главната роля, или обратното: не си достатъчно привлекателна,” каза тя за видовете роли, които й бяха предлагани. “Затова играеш приятелка, убийца, лесбийка, доктор или нещо друго,” заяви тя.


Актрисата е преминала през различни предизвикателства, свързани със здравето си. През живота си е била диагностицирана с рак през 2003 и 2012 година. След като беше диагностицирана с рак на яйчниците през 2003 година, през 2012 година й беше открит рак на гърдата.

След като претърпя операция за рак на гърдата, актрисата Кати Бейтс започна да говори за диагнозата си лимфедем. Тя представлява Лимфатичната образователна и изследователска мрежа като говорител. Тя разкри, че през последните няколко години е свалила осемдесет паунда.

Тя подчерта важността на това да не позволиш на състоянието си да те определя, нещо, което активно работи да постигне.
Тя се уверява, че ще застъпва за повече финансиране за подкрепа на групи, които работят за повишаване на обществената осведоменост за лимфедема и за повече изследвания по състоянието.


Въпреки диагнозата си, актрисата Кати Бейтс продължава да работи по проекти, които обича, тъй като това е нейната страст!
Актрисата е майстор в това да живее живота си, свързан със заболяването, до пълноценност, а не просто да оцелее.
Информирайте другите за този пост, за да ги мотивирате да се борят с лимфедем.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli

Videos from internet

Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: