😳След като видя тази снимка, която му беше изпратена от съпругата му, мъжът се обади на адвоката си, за да подаде документи за развод!💔

По време на семинар, продължил седмица, Джеймс осъзна колко много му липсва съпругата му, Рейчъл. Въпреки че бяха далеч един от друг, Джеймс помоли Рейчъл за снимка, за да се почувстват по-близо. Изолацията им само засили желанието им за компанията на другия. Въпреки че Рейчъл с радост се съгласи на молбата на съпруга си, тя почувства вълна на безпокойство. Напоследък се чувстваше самотна и физическият й външен вид изглеждаше все по-зле. Заради смазващото чувство на неадекватност, Рейчъл не можеше да комуникира със съпруга си по начина, по който вярваше, че той заслужава. В отчаяние, Рейчъл изпрати на Джеймс стара снимка на себе си с бившия си приятел, когато тя беше по-уверена.

Огледалото в стъклото разкри тайната й. Снимката беше направена от бившия й приятел, чиято сянка беше твърде очевидна, за да бъде игнорирана. Когато Джеймс за пръв път видя снимката, той беше възхитен да види сияещата усмивка на съпругата си. Но при по-внимателен оглед фигурата, която се появи в отражението на стъклото, го обърка и нарани.


Воден от смесица от гняв и предателство, Джеймс действа бързо. Той се обади на адвоката си и му нареди да започне процеса на развод. Мъката от това да види Рейчъл, предполагаемо с бившия й партньор, затъмни всяка разумна мисъл. Рейчъл, без да осъзнава объркването, което беше причинила, с нетърпение чакаше отговора на Джеймс.
Импулсивно изпрати стара снимка, която по-късно съжаляваше, тъй като часовете минаваха и тя все още не получаваше отговор. Осъзна колко сериозна беше грешката й и че неволно беше подкопала доверието на Джеймс. Когато Джеймс най-накрая се свърза с нея, той звучеше тревожно. Тялото на Рейчъл трепереше от мъка и страх, докато слушаше обвиненията му, че лъже. Тя трепереше, докато говореше, споделяйки как самотата и тревожността я накараха да изпрати стара снимка. Джеймс, разкъсан между гняв и съжаление, слушаше как Рейчъл се отваря. След това разказът се промени и Джеймс започна да осъзнава колко сериозни са проблемите на Рейчъл. Те решиха да говорят за чувствата си и за значението на честния диалог.

Инцидентът, който промени живота на Джеймс и Рейчъл, беше резултат от недоразумения и неизказани страхове. Вместо да се разведат, те избраха да се изправят пред проблемите си и да посещават терапия, за да преодолеят предизвикателствата, свързани със самочувствието, комуникацията и изграждането на доверие в отношенията си.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli

Videos from internet

Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: