Тя наскоро навърши 76 години, но изглежда толкова свежа.😍 Актрисата Сали Фийлд отказва да прави пластични операции! (снимки)

Понякога, за да се справи с блясъка на Холивуд, човек трябва да се подложи на операции като пластична хирургия, за да изглежда по-млад. Много знаменитости избират козметична хирургия, за да запазят младия си вид и възможностите, които той предлага.
Въпреки това, актрисата Сали Фийлд е една от малкото в киноиндустрията, която се колебае да последва тази тенденция. Като се има предвид, че Фийлд е играла в такива филми като „Мисис Даутфайър“, „Форест Гъмп“, „Норма Рей“ и „Сладур“, е разумно да се предположи, че кариерата й е била впечатляваща.


Въпреки че е на седемдесет и шест години, тя все още изглежда фантастично и е доволна от външния си вид.
„Чувствах се несигурна, ограничена и извън светлината на прожекторите. Въпреки това, нямах представа какво ще кажа или направя, когато изпълнявам на живо. Щях да се изненадам,“ каза актрисата. „Това е фантастично, но не търсех признание или оценяване.“ Актрисата каза, „Да бъда актьор винаги е било за запазване на тези безценни моменти, когато се чувствам цяла, напълно, и понякога опасно жива.“ Никога не е имало лесен начин да стигна дотам.


Те ме накараха да се чувствам удобно да бъда уязвима и ми показаха страни от себе си, които никога не бих познала. Работила съм цял живот. Тя твърдеше, че „никога не е била по-щастлива да се идентифицира като актьор“ по време на почти 60-годишната си кариера.


„Добре е, аз съм възрастна жена—седемдесет е старо.“ Годините ми са ми дали сила; спечелила съм правото да ги притежавам и съм ги притежавала. Фийлд каза, „И това е добре, дори и да не харесвам врата си и много други неща.“

Фийлд премина през два брака и два развода. След брака си със Стивън Крейг, двойката има двама сина. Двамата решиха да се разделят.

Тя се срещаше с Бърт Рейнолдс, преди да се омъжи за филмовия продуцент Алън Грайсман. Фийлд и Грайсман имат син.
В крайна сметка тя реши да посвети цялото си внимание на кариерата си, въпреки че ставането на баба беше повратен момент в живота й.

Тя прие новата си работа и се наслаждаваше на времето, прекарано с внуците си в красивата си къща на плажа с гледка към океана.


Моля, споделете това съобщение с вашите близки във Facebook.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli

Videos from internet

Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: