Защо Кейт Мидълтън напусна Уиндзор? Тя вече няма да може…😪

След операцията на стомаха, Кейт Мидълтън напусна Уиндзор за първи път. Няма да може да изпълнява никакви кралски задължения до след Великден.
Близък познат твърди, че 42-годишната принцеса на Уелс е “на поправка”, което е добра новина за нейното възстановяване. Кейт прекара повече от две седмици в болница след приемането й в Лондонската клиника миналия месец за неуточнена процедура.

След като й беше разрешено да се върне в семейния дом в Уиндзор, бъдещата кралица на Англия се възстановяваше далеч от светлините на прожекторите. Скоро след това се появиха слухове и добре информирани спекулации за това какво се е случило.
Близък познат разкри, че Кейт и семейството й ще прекарат междусрочната ваканция в кралското имение Сандрингам. Това е нова информация за здравословното й състояние. Приятелка на Катрин каза пред Daily Mail, „Катрин се възстановява добре.


Жената жадуваше за промяна на сцената. В Норфолк тя ще може да се отпусне, докато децата играят с Уилям. Откакто Кейт неочаквано разкри, че ще има операция на корема, много повече се говори за здравословното й състояние. Кралското семейство остана мълчаливо, както обикновено, и нейният статус беше разкрит само частично.
Единственото сигурно за Кейт е, че й се наложи да остане в болницата тринадесет дни след операцията.


Въпреки че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис не можеха да видят майка си лично по това време, принц Уилям се опита да прекара възможно най-много време с нея. Испански доклади твърдяха, че Кейт е била поставена в кома поради невъзможността й да се възстанови напълно от операцията. Това увеличи нивата на тревожност сред хората. Въпреки че Кенсингтънският дворец бързо отрече тези твърдения, все още е неизвестно какво заболяване е имала Кейт, което е изисквало операция.
Като казано, трябва да бъде облекчение за тези, които следят възстановяването на Кейт, че тя сега е достатъчно здрава, за да се движи между Уиндзор и Сандрингам.
Освен това, Daily Mail твърди, че крал Чарлз също е в Сандрингам. Той имаше първото си лечение на рак по-рано тази седмица.


Монархът и снаха му бяха в болницата по едно и също време, като получаваха лечение за увеличена простата. Както беше разкрито в по-късно съобщение от двореца, лекарите са открили вид рак. Въпреки че типът и стадият на рака на Чарлз не бяха публично оповестени, рак на простатата беше изключен.
Нека се надяваме на най-доброто за крал Чарлз и Кейт Мидълтън.

Like this post? Please share to your friends:
Sii felice e leggi gli articoli

Videos from internet

Deixe um comentário

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: